Home 9 Achtergrond 9 Christine van Andel

Christine van Andel

Coaching Zuid Holland female leadership persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijk leiderschap, stress & vitaliteit, assertiviteit  | Female leadership

Christine is female leadership coach en oprichter van het (leiderschapsprogramma ‘Leading with Impact’. Ze heeft ruim 15 jaar in diverse HR Management en Consultancy rollen gewerkt bij diverse (internationale) organisaties en is sinds een aantal jaar zelfstandig coach. Christine werkt voornamelijk met vrouwelijke professionals en managers op het gebied van leiderschap, stress & vitaliteit, zelfvertrouwen, assertiviteit, persoonlijk leiderschap & effectiviteit, werk/privé balans en persoonlijke ontwikkeling. Door haar analytische blik en sterke intuïtie komt ze snel tot de essentie en helpt ze haar klanten om heel concrete resultaten te behalen. Ze is direct, enthousiast en praktisch in haar aanpak. Werkt oa voor KPMG, DSM, NEN en Verstegen. Ook geeft ze regelmatig workshops over persoonlijk leiderschap & mindset en ze is oprichter van een eigen leiderschapsprogramma.

Achtergrond

Christine heeft haar drs titel behaald in Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarvoor ze ook een half jaar in Connecticut (USA) heeft gestudeerd. Ze is haar loopbaan begonnen bij Ormit in een 2-jarig Traineeship, daarna heeft ze de overstap gemaakt naar Accenture waar ze als Human Performance consultant voor diverse opdrachtgevers werkte (o.a. Essent en InBev). In 2006 maakte ze de overstap naar (intern) HR Management bij diverse (internationale) organisaties en was ze aanspreekpunt en sparringpartner voor (senior) Management Teams en OR. Ze heeft meerdere reorganisaties begeleidt en een groot aantal HR Performance & Talent Management projecten opgezet en uitgerold. Sinds 2017 heeft Christine gekozen voor het coachvak en werkt ze vnl met ambitieuze vrouwelijke professionals en managers. Belangrijke opdrachtgevers zijn KPMG, NEN, ANWB, Sanquin en Verstegen. Naast coaching geeft ze ook trainingen/workshops en heeft ze een eigen leiderschapsprogramma.

Specialisatie

Werkt oa met vrouwen die vanuit authentiek leiderschap impact willen maken. Ze helpt vrouwen om trouw te blijven aan zichzelf en te bereiken wat ze willen. Ook werkt ze met vrouwen die assertiever willen worden, aan hun persoonlijk leiderschap willen werken of zich in een andere richting willen ontwikkelen. Vrouwen die zich gejaagd voelen en worstelen met stressgerelateerde klachten (zoals veel piekeren, slecht slapen, kort lontje hebben) helpt ze om meer balans te krijgen, meer energie, meer zelfvertrouwen en meer regie over hun eigen leven te krijgen. Juist door de combinatie van een analytische blik en een sterke intuïtie, komt ze snel tot de essentie en helpt ze je heel praktisch en effectief verder.

Reviews over deze coach

“Door het traject met Christine ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik zat altijd in een soort mannelijke werk modus: snel, actie, hard en rationeel. Ik miste een zachtere en spontane kant van mezelf en wist niet hoe ik die terug kon vinden en kon inzetten in mijn werk.

Christine heeft me geholpen om beter naar mijn intuïtie te luisteren, meer voor mezelf op te komen en te geloven in mezelf. Ik ben daardoor beter in balans. Ik durf mezelf meer te laten zien, ben spontaner en kijk meer naar anderen om. Doordat ik bewuster keuzes maak hoe ik mijn tijd en energie besteed en ik mijn grenzen beter bewaak, voel ik me energieker en heb ik meer zelfvertrouwen.”

“Door het coachtraject bij Christine heb ik meer energie, een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben veel meer volgens mijn eigen waarden gaan leven. Ook ben ik bewust gaan werken aan mijn interne criticus en negatieve gedachten gaan ombuigen naar positieve gedachtes. Kortom, een grote aanrader!”

 

Coachpraktijk locatie
Zoetermeer
Opleidingen die deze coach heeft afgerond
2018 · Hoofdopleiding tot Intuitief Coach · IMC Mensontwikkeling+
2018 · Transformatie Coach opleiding · Mathijs Bos+
2002 · Internationale Bedrijfskunde · Universiteit van Maastricht

Deel deze pagina


Great leadership starts with leading yourself.
Coaching Zuid Holland female leadership persoonlijke ontwikkeling