Home 9 Achtergrond 9 Christiane van den Berg

Christiane van den Berg

Coaching Amsterdam carriere coach
Persoonlijke en professionele ontwikkeling | Executive coach

Christiane is senior coach en richt zich op het versterken van het zelfsturend vermogen van haar clienten. Hierdoor kan je gedragspatronen doorbreken die je belemmeren, beter inspelen op de mogelijkheden die er zijn en je talenten benutten. Of het helpt je om uitval te voorkomen indien issues zich opstapelen.

Het coaching traject wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. En de gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat het veranderingsproces doelgericht in gang gezet wordt.

Kenmerkend voor Christiane is haar respectvolle, doortastende en uitnodigende wijze van coachen. Zij is tevens gecertificeerd vertrouwenspersoon & gespecialiseerd in diversiteit & inclusie coachingsvragen

Achtergrond

Christiane is elf jaar werkzaam geweest als executive search consultant in de profit sector, gespecialiseerd in Europese management functies.
In 2003 besloot zij zich te specialiseren in ZKM en werkt zij als Career Counselor en Coach voor Nederlandse en internationale bedrijven en professionals. Christiane coachte MT-leden, F&A management, HR management, Marketing, Sales & product management en specialisten. Haar trajecten zijn doelgericht en effectief. Christiane is tevens ervaren in transculturele coaching en behaalde haar Masters diploma aan de UvA (Politieke Antropologie).

Specialisatie

Het traject is bedoeld voor mid-career professionals die zich verder willen ontwikkelen en het gevoel hebben dat het beter kan of dat ze ‘vast zitten’. U vraagt zich bijvoorbeeld af: Hoe kan ik beter omgaan met de toegenomen werkdruk na mijn promotie? Dit is maar een voorbeeld. Deze coaching sessies zijn meestal gebaseerd op de Zelfconfrontatie Methode (ZKM), een wetenschappelijk onderbouwde methode die u in korte tijd doelgericht weer in beweging zet. Hierdoor kan u uw competenties en talenten weer ten volste benutten. En dat kan heel erg bevrijdend zijn en uitval voorkomen. U krijgt inzicht in uw persoonlijkheid, gedragspatronen, drijfveren, krachten en valkuilen. Hierdoor kunt u carrière issues oplossen en de gewenste verandering ingang zetten.

Wat zeggen cliënten over deze coach?

“Heel erg bedankt voor de wijze waarop je me hebt geholpen bepaalde inzichten te krijgen. Deze hebben me echt in een andere richting doen denken en handelen. Ik heb er bijzonder veel plezier aan gehad en vooral vond ik de interactie meer dan prettig. Ik heb mijn focus en daadkracht hervonden.” Anderen omschrijven haar als professioneel, doortastend, respectvol, met humor.

Coachpraktijk locatie

Amsterdam

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2021 · NVC Advanced Course · Connect2Life+
2016 · Masterclass voor ZKM Coaches+
2003 · Gecertificeerd ZKM coach+
1990 · drs. Culturele Antropologie

Deel deze pagina


Professioneel, doortastend, respectvol, met humor
Coaching Amsterdam carriere coach