Home 9 Achtergrond 9 Céline Rohrer

Céline Rohrer

communicatiecoach persoonlijke effectiviteit
Imago consultant & stijlcoach

Céline Rohrer werkt sinds 10 jaar als gekwalificeerd imago consultant en stijlcoach. Céline begeleidt vrouwen en mannen die zich niet willen bezighouden met hoe zij eruit zien, terwijl dit wel belangrijk voor ze is. Zij zorgt ervoor dat ze zich elk moment van de dag zelfverzekerd kunnen presenteren. Daarnaast adviseert zij professionals binnen organisaties zoals Hilton Amsterdam, Young Capital en Bibliotheek Midden Brabant op het gebied van kleding, kleur en stijl.

Céline haar werkwijze is van binnen naar buiten. Uw persoonlijkheid en ambities zijn altijd het uitgangspunt. Wat wilt u uitstralen, wat zijn uw competenties en waar loopt u tegenaan. Samen met haar ontdekt u wat uw unieke factor is: uw eigen personal brand.

Achtergrond

Vanuit haar studie International Tourism Management & Consultancy aan de Breda University is Céline doorgestroomd naar de functie Coördinator Housing & Crisis Management aldaar. Daar heeft ze bijna 5 jaar met veel plezier en overgave gewerkt. In 2010 heeft zij zich omgeschoold tot zelfstandig imago consultant en stijlcoach en adviseert sinds 2011 vrouwen en mannen op het gebied van kleding en imago. Tevens geeft zij presentaties en workshops op het gebied van uiterlijke communicatie voor bedrijven zoals Young Capital, de Hema, de Bijenkorf, Bibliotheek Midden Brabant, Makro en diverse gemeenten.

Specialisatie

Personal branding gaat over uw identiteit ‘Wie ben ik?’ en uw imago ‘Hoe zien anderen mij?’.Om erkend te worden of een expert te zijn is kennis en kunde niet voldoende. De manier waarop u zich kleedt en presenteert heeft namelijk effect op uzelf, de ander én is van invloed op uw succes, werkgeluk en productiviteit. Wat maakt u onderscheidend en wat is uw unieke factor. Laat van buiten zien wie u van binnen bent en wilt zijn. En dat is vaak hetgeen waar vrouwen en mannen tegenaan lopen: ze weten niet hoe zij zichzelf optimaal kunnen presenteren waarbij ze trouw blijven aan zichzelf. Dat is zonde, want dat remt af.

Tijdens een traject met Céline leert u hoe u dit kunt ombuigen zodat uw kwaliteiten, ambities en persoonlijkheid zichtbaar worden. U zult zien dat u meer zelfvertrouwen en zelfwaardering krijgt. Dat heeft direct invloed op uw uitstraling. Laat uw kleding en uitstraling een succes versneller zijn, Céline helpt u daar graag bij!

Komt op locatie

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2019 · Image en Communicatie · Image Companion+
2018 · Communicatie · SoulStyling+
2012 · Imago coach · Pool Styling

Deel deze pagina


Laat kwaliteiten, ambities en persoonlijkheid zichtbaar worden zodat u meer zelfvertrouwen en zelfwaardering krijgt.
communicatiecoach persoonlijke effectiviteit