Home 9 Achtergrond 9 Camiel Engelen

Camiel Engelen

Camiel Engelen Golfcoach loopbaancoaching
Persoonlijke effectiviteit & stressmanagement

Camiel werkt meer dan 15 jaar als zelfstandig beroepscoach. Was daarvoor werkzaam in grote en kleinere profitorganisaties (als fiscaal jurist en in managementfuncties). Richt zich voor OnzeCoach op (life)coaching van middel/hoger management en medewerkers, loopbaancoaching/duurzame inzetbaarheid/zelfsturing.

Achtergrond

Opgeleid als fiscaal jurist aan Tilburg University en als belastingadviseur/manager werkzaam geweest. Medio jaren negentig roer volledig omgegooid. Uiteindelijk ruim 15 jaar geleden switch gemaakt naar professioneel coachingsvak.

Specialisatie

Rust behouden in een ongewisse tijd? Chronische stress of dreigende burnout? Last van piekergedachten en negatieve emoties? Wel willen en niet durven? Work-life balans niet op orde? Moeite met delegeren? Nee leren zeggen en grenzen aangeven? Moeite met feedback? Durft u niet te escaleren? Achter uzelf vandaan komen en gaan zeggen waar het op staat?
Camiel is gespecialiseerd in het vergroten van persoonlijke effectiviteit, reikt praktische tools aan voor mind & body. Adequaat stressmanagement, emotioneel welbevinden en burnout preventie. Leren loslaten van negatieve emoties. Resultaat: acteren vanuit rust, helderheid en intuitie of innerlijke wijsheid. Meer geluk en rendement voor werknemer en werkgever. Via o.a. sparren en spiegelen, krachtige loslaatmethodieken, wandel- en golfcoaching, mindfulness, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
Camiel heeft ruime coachervaring in o.a. zakelijke dienstverlening en bedrijfsleven. Van praktische loopbaancoaching tot life coaching.

Reviews over deze coach

Vertrouwen wekkend, praktisch en doelgericht, spreekt taal van de business. Open, eerlijk en direct. Doelgericht, houdt grote lijn voor ogen en bewandelt zijwegen waar nodig. Practice what you preach.

Coachpraktijk locatie

Vught & Maastricht

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2016 · 6-daagse geaccrediteerde Masterclass 7-kwaliteitenpalet@+
2016 · 6-daagse geaccrediteerde Masterclass Lichaamswijsheid herkennen en toepassen©+
2013 · Intensive voor coaches+
2012 · Systemisch werken / familie opstellingen+
2011 · Business NLP Practitioner+
2008 · Post HBO Loopbaancoaching+
1990 · Fiscaal Recht Universiteit Tilburg

Deel deze pagina


Vertrouwen wekkend, praktisch en doelgericht, spreekt taal van de business.
Camiel Engelen Golfcoach loopbaancoaching