Home 9 Achtergrond 9 Caja Revenich

Caja Revenich

Coaching zuid Holland paardencoach leiderschapscoach
Loopbaanbegeleiding, stress/burn-out & paardencoach 

Caja (1973) werkt sinds 2013 als coach en heeft sinds 2015 haar eigen coachingspraktijk in Dordrecht en Moordrecht. Zij heeft medewerkers gecoacht op alle niveaus binnen internationale organisaties als KLM, Menzis, Emerson, Mammoet en DSM.

Caja is een coach waarbij cliënten zich snel op hun gemak voelen. Zij is open en eerlijk en heeft een kalme uitstraling. Ze kan goed luisteren, heeft geen oordeel en geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ze houd je op een vriendelijke manier een spiegel voor, waardoor je inzicht krijgt in jezelf en je patronen.

Caja’s motto is ‘uit je hoofd, in je lijf’. De meeste mensen leven voornamelijk in hun hoofd waardoor er onbalans ontstaat op verschillende vlakken. Caja helpt je om de balans weer te hervinden.

Achtergrond

Caja start haar loopbaan in het hotelwezen en komt na enkele omzwervingen in het HR vak terecht, waarin zij nu al ruim 20 jaar actief is. Zij heeft enige tijd binnen DSM gewerkt als HR manager, waar zij ook enkele jaren als interne coach gewerkt heeft.

Zij combineert haar coachingspraktijk met HR interim werk om betrokken te blijven bij het bedrijfsleven. Dat maakt dat zij zich makkelijk kan verplaatsen in de belevingswereld van medewerkers en managers.

Caja heeft de HBO opleiding Personeel & Arbeid gedaan en verschillende coachopleidingen, zoals de 2-jarige opleiding tot NLP Master Practitioner en de 2-jarige opleiding tot equine assisted coach (paardencoach).

Specialisatie

Als coach werkt Caja (met en zonder paarden) voornamelijk met mensen die vastlopen in hun baan of mensen die andere keuzes willen maken in hun leven. Thema’s waar zij veel mee werkt zijn:

  • Beter om leren gaan met stress
  • Herstel van burn-out
  • Om leren gaan met hoogsensitiviteit
  • Grenzen leren voelen en aangeven
  • Piekeren en een druk hoofd hebben
  • Andere loopbaan keuzes maken
  • Balans hervinden

 

Zij kan verschillende methodes en technieken inzetten bijv. een persoonlijkheidstest om inzicht te geven in je voorkeursgedrag en mogelijke passende banen.

Caja coacht met de hulp van paarden, waarbij de paarden ingezet worden als een prettige manier om je bewust te worden van je eigen gedrag en patronen.

De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het werken met het zenuwstelsel als basis voor haar coaching. Inzicht in hoe jouw zenuwstelsel werkt, geeft je grip op jouw gedrag, gedachten, emoties en gevoel. Caja leert je dat door meer aandacht te besteden aan je lichaam, bijvoorbeeld door ademhalingsoefeningen, dat er meer balans komt tussen hoofd en lichaam. Met als resultaat dat er meer rust in je hoofd ontstaat en meer ruimte voor oplossingen die passen bij jou.

Reviews over deze coach

“Caja is een hele goede coach. Ze heeft een goed begrip voor de situatie en vermogen om de oorzaak en essentie uit mijn verhaal te halen. Ze geeft goede opmerkingen soms als vraag terug om zelf na te denken hoe een situatie opgelost kan worden. Geeft goede tools om beter om te kunnen gaan met situaties. Voor mij waren de coachingsessies een eye-opener!”

” Caja was excellent in helping me discover patterns in myself that I never noticed before. She created a very safe place and was very to the point with listening and reflecting to what I was saying. I noticed improvements in myself from the first sessions and would definitely recommend her as a coach”.

“Caja is een fijne professionele coach, waarbij je jezelf echt op je gemak voelt. Ik omschrijf haar als; betrokken, professioneel, integer, motiverend en ze laat je nadenken over jezelf.”

Coachpraktijk locatie

Dordrecht en Moordrecht

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2021    Hartcoherent ademen

2021    Coachen met het zenuwstelsel (Polyvagaal theorie)

2020    Creating Safer Space (impact van trauma in coaching)

2019    Hooggevoeligheidscoach

2018 · Purposeful Leadership

2017 · Werken met mindfulness

2016 · Coachen met de natuur

2016 · Equine Assisted Coaching level 2

2016 · Teamcoaching met paarden

2015 · Equine Assisted Coaching level 1

2014 · Accreditatie Jungian Type Index

2012 · NLP Master Practitioner

2010 · HR Change Management Program

2005 · HBO Personeel & Arbeid

Deel deze pagina


Blijf beter in balans door uit je hoofd en meer in je lijf te gaan!
Coaching zuid Holland paardencoach leiderschapscoach