Home 9 Achtergrond 9 Annette Gieszen

Annette Gieszen

Annette Gieszen_senior coach_ontwikkelen van professional Coaching Rotterdam
Persoonlijk leiderschap & stress management |Professional & Executive coaching

Annette is een senior coach met ruim 20 jaar ervaring in het coachen en ontwikkelen van de (young) professional, leidinggevende en directeur/ bestuurder met ontwikkelingsgerichte coachvragen. Daarnaast is zij psychosociaal therapeut en werkt ze o.a. met hoog opgeleide professionals die te maken hebben met piekbelasting, hoge werkdruk en terugkerende stresservaringen door exposure in het werk. Met haar bedrijfskundige en psychologische opleidingsachtergrond en haar ervaring in het doorgronden van werksituaties en mensen, is zij in staat om snel tot de kern te komen en te coachen op een authentieke, inlevende en krachtige wijze. De daadwerkelijke groei wordt ervaren in de dagelijkse praktijk waar men met verruimd bewustzijn en zelfinzicht in staat is om anders in dezelfde situatie te staan én te handelen. In contact met zichzelf, met persoonlijke grenzen én de werkomgeving.

Achtergrond

Annette heeft vanaf 1997 gewerkt als consultant en coach bij 2K. Ze coachte daar ondernemers en bedrijfsopvolgers in het MKB. Ook gaf ze training in ‘soft skills’ aan managers. Daarna heeft ze 6 jaar als Hoofd Opleidingen gewerkt in de GGZ (DeltaBouman/ Antes/ Parnassia). Vanaf 2008 werkte ze als Interim Manager op het gebied van Learning & Development. Daarnaast is ze zich gaan specialiseren als coach voor met name hoog opgeleide professionals en leidinggevenden. Ze heeft onder meer mensen gecoacht van Heineken, Shell, Aegon, Nauta Dutilh, NEN, Erasmus Universiteit, Erasmus Medisch Centrum, Hogeschool Rotterdam, Yacht, Centrum voor Jeugd en Gezin, Gemeente Rotterdam en Extra Talent. Thema’s waarvoor je bij Annette terecht kunt zijn divers, onder andere: vergroten van professionele impact, assertiviteit, work-live balans, persoonlijk leiderschap, stress management, verwerking van emotionele gebeurtenissen, constructief omgaan met emoties, ethische kwesties, verbeteren van samenwerking.

Specialisatie

Annette coacht mensen vanuit een holistische aanpak. Denken én voelen zijn belangrijk: ratio, wilskracht, emoties en lichamelijke sensaties. Intra- of interpersoonlijke conflicten opsporen en hierin beweging brengen. Annette brengt zichzelf in als instrument tijdens de coaching, door met haar volledige aandacht aanwezig te zijn en door zorgvuldige vragen te stellen en persoonlijke feedback te geven. Zaken die niet benoemd worden, checkt ze en benoemt ze zonder schroom of oordeel. Dat maakt dat men zich vrijer voelt tijdens een coaching en ook tot verrassende inzichten en ontlading van spanning kan komen. Vanuit dit diepere contact met zichzelf en de ingebrachte situatie is het gemakkelijker om keuzes te maken, los te komen van waar men in zit en de regie te nemen in een volgende stap. Men komt als het ware ruimer in zijn/ haar opties te zitten.

Reviews over deze coach

” Ik ben erg tevreden over Annette en haar manier van coachen. Bedankt voor het luisterend oor. Je bent een fijn persoon om mee te praten, die weet waar ze het over heeft. Na de coaching heb ik een promotie gekregen op mijn werk en durf ik veel meer mezelf te zijn en me te laten zien.”
” De manier van gesprekken voeren vond ik fijn, we deden het samen en je dacht met me mee. Ik behield zelf de regie tijdens de gesprekken. Je gaf duidelijke feedback en bracht onder woorden wat ik wel voelde, maar niet kon benoemen. Annette is open, integer, warm en confronterend als het nodig is.”

Coachpraktijk locatie:

Rotterdam

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2019 · Omgaan met weerstand · BIVT+
2018 · Drijfveren · Intodrives+
2018 · Supervisie · Barbara Pompe+
2017 · Gezondheidspsychologie · Open Universiteit+
2016 · Sociale Psychologie · Open Universiteit+
2016 · Klinische Psychologie · Open Universiteit+
2015 · Registeropleiding Psychosociale Basiskennis · BIVT+
2014 · Werkdruk en Burn-out · Gezond in bedrijf/ Carien Kasten psychotherapeut+
2012 · Running therapie · Running therapie+
2011 · 3-jarige Gestalt opleiding en training (Verdieping) · Psychologisch advies- en trainingsbureauHoogenraad-Oberman+
2009 · Certificatietrainingen gericht op talentontwikkeling · Pi Company (GITP)+
2008 · 3-jarige Gestalt Opleiding en Training (Basis) · Psychologisch advies- en trainingsbureauHoogenraad-Oberman+
2004 · NLP · Horizon Training en Development+
2001 · Leergang Procesbegeleiding en intervisie · Schouten en Nelissen+
1999 · Leergang Coach de coach · Schouten en Nelissen+
1996 · Master Bedrijfskunde · Katholieke Universiteit Nijmegen

Deel deze pagina


Annette is open, integer, warm en confronterend als het nodig is.
Annette Gieszen_senior coach_ontwikkelen van professional Coaching Rotterdam