Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Dat kan betekenen dat er gecoacht wordt via Zoom of een andere online mogelijkheid. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Menzis - Aanmelding voor coaching

Stap 1.

Welkom bij OnzeCoach!
Wij bieden u ruime keuze uit coachthema’s en coaches, overal in het land.

Heeft u zich al beeld kunnen vormen van de thema's die we aanbieden? Als u eenmaal bent aangemeld kunt u bij ieder thema een passende coach uitzoeken en direct afspraken boeken in de online agenda.

U kunt zich aanmelden met uw e-mailadres. Wij sturen u dan direct een link naar uw persoonlijke aanmeldpagina. Daar vind u ook de prijsinformatie die u nodig heeft voor het aanvragen van een Purchase Order (PO). 

@menzis.nl


Loopbaancoaching op Menzislocatie

Wilt u zich liever aanmelden voor Loopbaancoaching bij een coach die één dag per week op de Menzislocatie aanwezig is? Klik dan hier