Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Menzis Online Loopbaancoaching

Wat goed dat u interesse heeft in (online) Loopbaancoaching!

OnzeCoach zorgt voor prima coaches die met u in gesprek kunnen over u en uw loopbaan. Dat gebeurt in alle vertrouwen.

We hebben alle informatie netjes voor u klaarstaan. Omdat dit niet voor iedereen beschikbaar is, willen we wel zeker weten dat u bij Menzis werkt. Vandaar dat we om uw e-mailadres vragen. Als u dat invult, ontvangt u direct een link naar alle informatie over hoe het werkt en hoe u zich kunt aanmelden (heel eenvoudig!).

Houd uw mailbox in de gaten, want daar ontvangt u de inloggegevens.

N.B. Met uw e-mailadres doen we verder niets. Onze Privacy Policy vindt u onderaan deze website.

@menzis.nl


Andere coachthema's

Wilt u liever gecoacht worden op een ander thema via 'standaard coaching' (op het adres van de coach)? Klik dan hier voor meer informatie. Via de 'tegel' van Menzis kunt u verder.