Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Aanmelden voor Ontwikkeladvies - gratis loopbaancoaching

De senior loopbaancoaches van OnzeCoach coachen je kosteloos in het kader van de regeling 'NL leert door'. We bieden je een Ontwikkeladvies aan waarmee je bent verzekerd van vier uur stevige loopbaancoaching inclusief een gedegen Arbeidsmarktscan. Het pakket vertegenwoordigt een waarde van € 700,-.


We coachen face-to-face (bij de coach op locatie) of online. Je wordt gecoacht door de beste coaches van Nederland; niet voor niets werken wij voor toonaangevende organisaties

Het Ontwikkeladvies is er voor iedereen die werkt of werk zoekt tussen 18 en de AOW-leeftijd. 

 

Ben je in loondienst? Het Ontwikkeladvies gaat altijd buiten je werkgever om. Je hoeft dus geen toestemming te vragen of er iets over te melden.

 

Als je werkt bij een van die organisaties die bij OnzeCoach is aangesloten, kun je dat aangeven, maar het hoeft niet (kies dan voor 'overig/geen/geen opgave' bij de organisatie). Wil je het wel opgeven, dan verzekeren we je dat we je werkgever niet over je inschrijving informeren, maar alleen tellen hoeveel mensen binnen jouw organisatie van de regeling gebruik maken. 

 

Met je aanmelding ben je niet verplicht tot afname.

 

Heb je vragen? Bel ons op 085-3030231 of mail naar backoffice@onzecoach.nl.

 

Ik meld me aan


Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor Ontwikkeladvies moet je werkend of werkzoekend zijn, 18 jaar of ouder zijn en nog geen AOW-uitkering ontvangen.Annuleringsvoorwaarden:

  • Een gesprek annuleren binnen 24 uur kost € 50,- (incl. BTW)
  • Niet verschijnen op een afspraak kost € 50,- (incl. BTW)
  • Het traject niet afronden na het eerste gesprek kost € 125,- (incl BTW) en € 100,- (incl BTW) voor de Arbeidsmarktscan

We hanteren de laatste voorwaarde omdat we pas na afronding van je traject de subsidie kunnen aanvragen. Als je (na het eerste gesprek) je traject niet afrondt, vinden wij het reëel dat je een deel van de door ons gemaakte kosten vergoedt. We rekenen op je begrip hiervoor.